Лютий
18 2017
Тренінг для молодих фахівців психологічної служби

Posted under Практичні психологи & Соціальні педагоги

8 лютого 2017 року на базі Старосамбірської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1  імені Героя України Богдана Сольчаника для молодих фахівців психологічної служби було проведено семінар-тренінг на тему: «Конфлікти та способи їх конструктивного вирішення».

Метою тренінгу було навчити молодих спеціалістів працювати з емоціями в конфлікті, формувати у них адекватне сприйняття конфліктів та засвоїти конструктивні стратегії вирішення конфліктів.

Директор НМЦПС Фурдичко М.І. наголосила, що конфлікти є частиною нашого повсякденного життя і проведення таких тренінгів у шкільних колективах є актуальним завданням для фахівців психологічної служби.

Методист НМЦПС Бідник І.І. надала молодим фахівцям практичні рекомендації щодо профілактики конфліктів у колективах та ознайомила з особливостями конструктивного ведення діалогу у  конфліктних ситуаціях.

20170216_101648-1

 

 

У процесі тренінгу учасники на конкретних прикладах розглядали моделі поведінки в конфліктних ситуаціях, вчилися формувати адекватне сприйняття конфліктів; розуміти емоції інших людей та правильно регулювати і виражати власний емоційний стан.

 

No Comments »

Comments are closed.

Trackback URI |